Politika zasebnosti


Politika zasebnosti spletnega portala MojSejem


Dobrodošli na spletnem portalu MojSejem. Vaša zasebnost in varnost osebnih podatkov sta za nas izjemno pomembni. Ta politika zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo, razkrivamo in varujemo vaše osebne podatke, ko obiščete ali opravite nakup na spletnem portalu MojSejem. Zavezani smo k zaščiti zasebnosti vseh naših uporabnikov in zagotavljanju, da so osebni podatki obdelani pošteno, zakonito in varno.


Uvod


Spletni portal MojSejem (v nadaljevanju “mi”, “nas” ali “naš”) spoštuje vašo zasebnost in je zavezana k varovanju vaših osebnih podatkov. Ta politika zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo, varujemo in na kakšen način lahko dostopate do svojih podatkov ali jih popravite.


Nameni obdelave osebnih podatkov


Na spletnem portalu MojSejem zbiramo in obdelujemo vaše osebne podatke z naslednjimi nameni:

1. Obdelava naročil: Uporabljamo vaše podatke za obdelavo in izpolnitev vaših naročil, vključno z upravljanjem plačil, dostavo in zagotavljanjem storitev po prodaji.

2. Trženje: Vaše podatke lahko uporabimo za prilagajanje in usmerjanje tržnih komunikacij, ki bi vas lahko zanimale. To vključuje obveščanje o posebnih ponudbah, novih izdelkih in prihajajočih dogodkih.

3. Analitika: Podatke analiziramo, da bolje razumemo, kako uporabniki interagirajo z našim portalom, kar nam pomaga izboljšati naše storitve in ponudbo.

4. Podpora strankam: Osebne podatke uporabljamo za komunikacijo z vami, odgovarjanje na vaša vprašanja in reševanje morebitnih težav, ki se pojavijo pri uporabi našega portala.


Piškotki in tehnologije sledenja


Na spletnem portalu MojSejem uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja za naslednje namene:

1. Izboljšanje delovanja spletne strani: Piškotki nam pomagajo razumeti, kako uporabniki uporabljajo naš portal, kar nam omogoča optimizacijo strukture in vsebine.

2. Izboljšanje uporabniške izkušnje: Piškotki si zapomnijo vaše nastavitve in preference, kar omogoča prilagoditev našega portala vašim interesom in zagotavljanje bolj osebnega in učinkovitega brskanja.

3. Analitika in raziskave: Uporabljamo piškotke za zbiranje statističnih podatkov o uporabi našega portala, kar nam pomaga izboljšati naše storitve in ponudbo.

Uporabniki lahko nadzorujejo uporabo piškotkov na svojih napravah s spreminjanjem nastavitev v svojem spletnem brskalniku. V primeru, da se odločite za onemogočanje piškotkov, nekateri deli našega portala morda ne bodo delovali pravilno ali bodo manj prilagojeni vašim interesom.


Varnostni ukrepi


Na spletnem portalu MojSejem resno jemljemo varnost vaših osebnih podatkov. Za zaščito podatkov pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem uporabljamo naslednje varnostne ukrepe:

1. Varnostni protokoli in šifriranje: Uporabljamo sodobne šifrirne tehnologije in varnostne protokole za zaščito podatkov med prenosom in shranjevanjem.

2. Varnostni strežniki: Vaši osebni podatki se shranjujejo na varovanih strežnikih, ki so dostopni samo pooblaščenim osebam s potrebnimi pravicami dostopa.

3. Omejen dostop: Dostop do osebnih podatkov je strogo omejen na tiste zaposlene in pogodbene partnerje, ki potrebujejo te podatke za izvajanje svojih nalog. Vsi zaposleni in pogodbeni partnerji so zavezani k spoštovanju naših standardov zasebnosti in varnosti.

Zavezani smo k uporabi razumnih in primernih varnostnih ukrepov za zaščito in pomagati pri preprečevanju nepooblaščenega dostopa do vaših osebnih podatkov, njihove uporabe ali razkritja.


Pravice uporabnikov

Na spletnem portalu MojSejem spoštujemo pravice uporabnikov do njihovih osebnih podatkov. V skladu z veljavno zakonodajo imajo uporabniki naslednje pravice:

1. Dostop do podatkov: Uporabniki lahko zahtevajo dostop do svojih osebnih podatkov, ki jih obdelujemo.

2. Popravek podatkov: Če menite, da so osebni podatki, ki jih obdelujemo, netočni ali nepopolni, lahko zahtevate njihov popravek ali dopolnitev.

3. Izbris podatkov (»pravica do pozabe«): Uporabniki lahko zahtevajo izbris svojih osebnih podatkov, kadar podatki niso več potrebni za namene, za katere so bili zbrani.

Za uveljavljanje teh pravic se lahko uporabniki obrnejo na nas preko elektronske pošte info@mojsejem.si ali preko telefonske številke za podporo uporabnikom: +386 31 56 12 55.


Hramba podatkov


Na spletnem portalu MojSejem se zavezujemo k hrambi osebnih podatkov naših uporabnikov le toliko časa, kolikor je to strogo potrebno za izpolnitev namenov, za katere so bili podatki zbrani. To vključuje obdobje, potrebno za zagotavljanje naših storitev, izpolnjevanje pravnih, davčnih ali računovodskih zahtev ali za zaščito naših zakonitih poslovnih interesov.

Ko osebni podatki niso več potrebni za navedene namene ali ko se izteče zakonsko predpisano obdobje hrambe, bodo podatki izbrisani ali anonimizirani na način, ki zagotavlja, da jih ni več mogoče povezati z določeno osebo.

Uporabniki lahko tudi sami zahtevajo izbris svojih podatkov, če menijo, da hramba ni več potrebna. Zahteve za izbris podatkov lahko uporabniki pošljejo na elektronski naslov info@mojsejem.si ali nas kontaktirajo preko telefonske številke za podporo uporabnikom: +386 31 56 12 55.


Vrsta zbranih podatkov


Na spletnem portalu MojSejem zbiramo različne vrste informacij za več namenov, da zagotovimo in izboljšamo naše storitve za vas. Med podatki, ki jih zbiramo, so:

Podatki o podjetju: Vključujejo naziv podjetja in druge pomembne podatke, ki identificirajo pravno osebo.

Osebni identifikacijski podatki: Ime, priimek, naslov, elektronski naslov in telefonska številka.

Tehnični podatki: IP naslov, podatki o brskalniku in operacijskem sistemu.

Transakcijski podatki: Podatki o nakupih in plačilih, vključno z izbranimi izdelki in storitvami, načinom plačila in plačilnimi podrobnostmi.

Te podatke uporabljamo za obdelavo vaših naročil, za komunikacijo z vami, za izboljšanje naših storitev, za trženje in promocijo ter za zagotavljanje podpore strankam.


Deljenje podatkov s tretjimi stranmi


Na spletnem portalu MojSejem se zavedamo pomena vaše zasebnosti in varovanja vaših osebnih podatkov. Vaši podatki so lahko deljeni s tretjimi osebami v naslednjih primerih:

1. Ponudniki plačilnih in dostavnih storitev: Za obdelavo plačil in zagotavljanje dostave vaših naročil lahko delimo osebne podatke s ponudniki plačilnih storitev in dostavnimi službami. To deljenje je omejeno na informacije, ki so nujno potrebne za izvedbo teh storitev.

2. Zunanji partnerji: Nekateri zunanji partnerji, kot so ponudniki IT storitev, imajo dostop do vaših podatkov, kadar je to potrebno za zagotavljanje podpore in vzdrževanja naših sistemov.

3. Pooblaščene osebe: Dostop do vaših osebnih podatkov imajo le pooblaščene osebe znotraj podjetja in njegovih pogodbenih partnerjev, ki potrebujejo te podatke za izvajanje svojih nalog in obveznosti.

V vseh primerih se podatki delijo le, če je to potrebno za izpolnitev pogodbenih obveznosti.


Kontaktne informacije


Za vsa vprašanja, zahteve ali pomisleke glede naše politike zasebnosti ali praks obdelave podatkov se lahko obrnete na odgovorno osebo za varstvo osebnih podatkov, ki je ustanovitelj podjetja MojSejem. Dosegljivi smo preko elektronske pošte na naslovu info@mojsejem.si ali preko telefonske številke za podporo uporabnikom na +386 31 56 12 55.


Prosimo, upoštevajte, da je ta politika zasebnosti lahko predmet sprememb. V primeru pomembnih sprememb vas bomo obvestili preko naše spletne strani ali preko kontaktnih podatkov, ki ste nam jih posredovali.

Ta politika zasebnosti je bila oblikovana z namenom, da zagotovi jasnost in transparentnost glede načinov, kako MojSejem ravna z osebnimi podatki svojih uporabnikov. Za dodatna vprašanja ali pojasnila smo vam vedno na voljo.

Moj profil Prijava / Odjava

Košarica

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Za korektno poslovanje vas prosimo, da si preberete splošne pogoje poslovanja.
Z nadaljevanjem uporabe te strani potrjujete, da ste prebrali in da soglašate s splošnimi pogoji.